Akissassweetaswinoganja

EIer Anja har all grunn til å være stolt av sin flinke frøken Akissassweetaswine.

 

Fine prestasjoner  på Biri

Fire starthester på Biri i kveld, førstemann ut var Knight Classic. Han fikk virkelig jobbe for maten i dag, den godeste Knight, havnet i dødens og siden ingen ville frem og avløse ble det denne posisjonen hele veien inn. Holdt koken lenge, men kjente nok kjøret midt på oppløpet og ble nr. 5. Uansett så får han fullt godkjent for innsatsen! 🙂

Crunch Classic var meldt opp i montéløpet, lå i tredje par innvendig innledningsvis men ble dratt sist i feltet. Holdt koken bra, men endte føreste utenom. Bare å melde igjen!

Mr. Classic leverte et fint løp til 2. plass, og bekreftet at formen er på plass. Det gjorde også i høyeste grad Akissassweetaswine, hun fikk en drøy reise i 3. spor men gikk et strålende løp til 2. plass.

…Og det var, kort oppsummert, kveldens begivenheter på Biri. 🙂

 

mr. classic pyntet

Mr. Classic i gå-bort stasen. Lukter ikke hest…! 😉

 

Ewald Boko god 3’er, Kick Off Classic syk

På Bjerke onsdag hadde vi tre hester til start, førstemann ut var 3-årige Alpha Credit R.R. som var ute i sitt debutløp. Han er en stor og staselig herremann, men foreløpig noe uferdig, gikk et bra løp i lederrygg til 6. plass. Mangler litt på farten foreløpig, og trenger å være med for å få rutine og jobbe opp hurtigheten.

Ewald F. Boko var ute i ulvelag, men gikk et meget sterkt løp til 3. plass. Vi gleder oss til fortsettelsen! 🙂

ewald boko

Billedskjønne Ewald med oppasser Jeanett.