Coktail og kk
Oppsummering av helgen + dagen i dag

Flere hester fra stallen til start på Bjerke i dag, førstemann, eller menn, ut var Trespasser, Sao Paulo og Calypso H. Trespasser trykket på i dødens hele sisterunden og måtte kaste inn håndkleet siste 100, ble nr. 5. Calypso H. feilet dessverre fra start, gikk bra etterpå, mens Sao Paulo var dårlig, hostet etter løpet.
Coktail Classic leverte et bra løp til tredje bak de to store forhåndsfavorittene, Spirit Yankee får også godkjent for sin 4. plass. Vår siste starthest var Callias  Va Bene, som gikk greit til 5. plass, mangler litt på toppformen foreløpig.

På Färjestad lørdag stod Hickothepooh for en flott prestasjon, da han gikk 11,9 full vei, satt bom fast over mål med krefter spart.
Hickothepooh
På Jarlsberg på fredag hadde vi to hester til start, nemlig Enjoythefuture S.C. og Stormbringer G.R. Selv om begge hestene bare fikk med seg en 5. plass hjem, var Kristian meget godt fornøyd med deres prestasjoner. Ang. Stormbringer oppsummerte han: ” -Siste 500 går etter 10,5, ikke  mange som
henter lengder da!”, og om Enjoythefuture var kommentaren følgende: “-Veldig fornøyd idag! Hadde åpningen kommet så er vi på trippelen! Siste 500m gikk etter 11,8 og vi satt fast med krefter! Toppformen nærmer seg!”

Stormbringer G.R. og Enjoythefuture S.C.

Lise-Marie med sine to gullklumper, Stormbringer G.R. (venstre) og Enjoythefuture S.C. Gutta har et slags elsk-hat forhold, de har boks ved siden av hverandre, er veldig avhengig av hverandre, men småkjekler seg i mellom som et gammelt ektepar! Og de blir rett og slett sjalu hvis Lise-Marie kommer i skade for å gi den ene for mye oppmerksomhet så den andre ser det…! 🙂