Janskeluftegård

Noen vakrere? Janske må vel gå under kategorien “smellvakker”! 🙂

Janske strålte med ny balanse

Janske var vår eneste starthest på torsdag, fra spor 12 på sprint var hun ikke særlig betrodd, men jammen slo hun ikke til med seier! Kristian og  Trond prøvde henne ut med ny balanse, det fungerte hun meget bra på, satt bakerst ut i oppløp men spurtet inn til seier! Gratulasjoner sendes eierne! 🙂

Fredag hadde vi god tro på Polymeles Face og Knight Classic på Biri, men det ble rett og slett helt feil for begge to. Polymeles Face satt hermetisk fast i tredje par innvendig, mens Knight Classic fikk åpning midt på oppløpet, så seiersfarlig ut før han feilet… Lightning Tile var favoritt i sitt løp, og Kristian kjørte resolutt for tet, var i ferd med å innta føringen da hun hev seg i feil gangart i kampens hete.. Nogara ble kjørt på sikkerhet fra start, satt bak i feltet og spurtet meget bra til 4. plass. I kveldens siste løp hadde vi Vici Classic til start, hun hadde ingen hos oss spesielt tro på, -med unntak av oppasser Sven. Jammen reddet hun ikke dagen ved å spurte inn til overraskende seier! 🙂

Viciclassic

Vici Classic sjokkerte alle med seier, -bortsett fra oppasser Sven..!

 

Luxury Tile god 2’er på Forus

luxury tile og sven

Luxury og Sven klar for langtur!

Vi hadde to hester til start på Forus, nemlig Kicking Classic og Luxury Tile. Kicking feilet ulykksalig nok innledningsvis, veldig kjedelig for Kristian sa i etterkant at han aldri har kjent ham finere! Han var ute med ny balanse, og det fungerte han meget bra på, bare å melde igjen!
Luxury Tile stod herkete til i spor 12 på sprint, fikk virkelig jobbe for maten via sporene, men spurtet flott til 2. plass og bekretet at formen sitter i. Hun var “førstereisfrøken”, og taklet langtur og overnatting fint, veldig bra at oppasser Sven selv var med, da føler denne noe spesielle damen seg trygg! 🙂