Spicy Boss og Vilde

Spicy Boss og oppasser Vilde før avgang før avgang til Bjerke, hvor Spicy klinket til med flott seier! Vilde har hatt en topp uke med sine passhester, seier til både Mr. Classic og Spicy, well done! 🙂

Luxury Tile3

Luxury Tile – smellvakker dame som kan flytte på beina! tirsdag tok hun sin 6 seier på 10 starter hittil i år!

Uken hittil; 12 starter og 7 på pallen! Flott innsats av stallhestene! 🙂

Kun én starthest på Bjerke i går, nemlig Spicy Boss, og det er alltid like spennende (les: nervepirrende) når han skal i aksjon! Det store spørsmålet er nemlig om han holder seg i trav, eller raser avgårde i galopp.. Eier Arne Petter og Kristian hadde diskutert i forkant og lagt en plan for hvordan man skulle få av ham den verste rådampen, løsningen ble kjøretur på morgenen og ekstra varming før løpet. Det gjorde susen, i går oppførte han seg helt eksmeplarisk, holdt seg på beina og kunne speede inn til sikker seier. Veldig moro, gratulasjoner sendes eier Arne Petter! 🙂

Tirsdag hadde vi fire hester til start på Momarken, nemlig Emma Buitenzorg, Stormbringer G.R., Luxury Tile og Nashville Yankee. Emma Buitenzorg er i stadig utvikling, som Kristin oppsummerte etter hennes flotte innsats til 2. plass: “traver som ei klokke og går til mål som ei kule”! Stormbringer G.R. var også gledelig tilbake etter pause med fin 3. plass, fungerte meget bra. Luxury Tile var favoritt i sitt løp, og innfridde på beste vis. Hun havnet langt bak innledningsvis, og hadde mye å hente inn, men hun toget på og avgjorde sikkert på oppløpet. Hennes sjette seier på ti forsøk i år, vi gratulerer hennes eiere, veldig moro at mange av dem hadde tatt turen til Momarken! 🙂 Nashville Yankee var blant de mer betrodde i sitt løp, men var rett og slett dårlig for dagen uten at vi har noen spesiell forklaring, vet. sjekk er neste post på programmet for hans del.

Spicy Boss

-Så dere meg i går eller?? Holdt meg i trav og alt! Spicy Boss var på “best behaviour” i går, i hele løpet! 🙂

 

Luxury og Sven

Par i hjerter, Luxury og oppasser Sven, som gjør en flott jobb med “dronninga”.

Stormbringershines

Par i hjerter II, Lise-Marie og Stormbringer. Tilbake etter pause med fin 3. plass på tirsdag.

Emma klar

Emma Buitenzorg fortsetter sine fremganger, tirsdag tok hun en flott 2. plass på Bjerke. Her hjemme på stallgangen, shinet og klar for BJerketur!

Nogara på vellykket “harrytur”!

Mandag kveld var Kristian, Marie, Lise-Marie, Enjoythefuture S.C. og Nogara på Sverigetokt til Färjestad. Banen var dessverre betonghard etter mye regn, det var så Kristian virkelig kviet seg for å kjøre på den. Enjoythefuture S.C. takler ikke hard bane, og feilet innledningsvis, fikk ikke engang gå jobb etterpå, da kusken klokelig nok tenkte mest på beintøyet hans. Han holder flott form nå, bare å melde igjen! Nogara måtte vi kjøre med sko, hun fikk en rolig innledning, plukket konkurrenter i stor stil i sluttfasen og tok en flott 2. plass.

Nogaraisverige

Nogara i aksjon i Sverige! Dette “magiske” bildet måtte vi bare låne fra eier Even Westby..! 🙂