BorkOdina

Bork Odina finalevinner!

Klasseløpshelgen er vel overstått, og det har vært en helg med fantastisk travsport fra ende til annen! Det er noe ekstra gjevt over dagene da sportens “blå bånd” skal deles ut, det hviler en egen høytidsstemning over hele Bjerkebanen, de aktive og publikum.  Vi gleder oss alt til neste år! 🙂

Her kommer oppsummering av stallens hester i aksjon under helgen:

Fredag hadde vi fem hester til start. I første løp, som var et amatørløp, trøblet og feilet Thai Voyager, mens Kicking Classic feilet i første sving, avsluttet meget bra etter stort terrengtap til 5. plass. Polymeles Face satt i lederryggen helt inn til 2., pigg i mål. Akissassweetaswine var tilbake i form igjen, leverte et flott løp til 2. og pyntet nok en gang på rekorden sin, som nå lyder på 15,9

Polymeles Face og Lise Marie

Polymeles Face og Lise Marie

akissassweetaswine

Akissassweetaswine med Kristian i vogna

Amarone og oppasser Martine har nok mye moro i vente!

Lørdag innledet vi dagen med Sao Paulo og Norse Ideal, Sao Paulo satt langt bak hele veien og fikk ikke med utfallet å gjøre, Norse Ideal fikk et fint løp i annet par utvendig men var rett og slett langt under pari, forklaringen fikk vi på blodprøvene som hadde feil verdier.

Bork Odina er en herlig, kaldblodig dame, som egentlig skulle inntatt avslboksen dette året. Hun virker å stortrives i de Ådalske skoger og med å trene med de varmblodige, og har hele tiden vokst med oppgavene. Lørdag gikk hun helt til topps i Hoppedivisjonsfinalen, veldig moro at eierne Erlend og Rita var ringside! 🙂
Så var det Kick Off Classic da, som Trond mildt sagt hadde klokketro på, “straffespark uten mål” var den noe eplekjekke formuleringen han brukte. Det så lenge ut til lå gå bra, Kick Off ledet til kort før mål da han ble spurtet ned av Highland Breeze.
kick off banerekKick Off Classic felte mange spillere på lørdag. Men som Trond sier; -jeg må jo være ærlig, og jeg hadde stor seierstro! En fin innsats stod han for uansett, har kun være utenfor trippelen to ganger i livet, sønnen til Kicking Promessa og Quite Easy.

Uendy Z.S. var også ute i Hoppedivisjonsfinalen, men havnet utenfor premierekka denne gang. Gukko Raw tok en flott bronse i Grunndivisjonsfinalen, stallkompis Clint Classic satt bom fast i det lengste, spurtet sterkt til 4. da åpningen kom.
Sum av sumarium en meget trivelig lørdag, med seier, 2., 3 og 4 med i bagasjen hjem fra Bjerke! 🙂

Søndag hadde vi Amarone Classic til start i  Hoppe Kriteriet, Den Røde Fare hadde lavest grunnlag i feltet og vi var meget godt fornøyd med å være med i finalen. Hun leverte en sterk innsats, datt ut av det og tapte terreng i siste sving, men fullførte fint som nr. 8 og pyntet på rekorden til 15,5. Amarone kommer først til å bli god som 4-åring, har Trond lenge sagt, men jammen var hun ikke finaledeltager som 3-åring også, det var en bonus! 🙂

amaronemartine2

Weingartner datteren Amarone Classic med sin oppasser Martine.

Ellers var Muscle Classic syk, hyperventilerte etter løpet og hadde 39,3 i temp morgenen etter. Ewald F. Boko og Royaldoodle var ute i langløpet, Ewald var irritert på halsplaten og gikk med brekket på, det gjorde ikke Royaldoodle som ble dratt sist i feltet som helpigg, spurtet flott da han alt for sent fikk åpning til 5. plass. Laser Tile ble det feil for, han ble bakket bak i feltet, sendt frem via 3. spor og rakk frem til 6. plass. Kommer garantert sterkere tilbake! 🙂

3 x 3 på Bjerke

Alle gode ting var tre på Bjerke på mandag! Både Nico Lane, Spirit Yankee og Tarantino Classic ble alle nr. 3 etter fine innsatser. Solitario Jet var det ikke noe skubb i, forklaringen fikk vi dagen etter da han ble endoskopert og vet. fant blod i halsen hans, høyst sannsynlig har han sprengt et blodkar.

Sølv til Hickothepooh

Hicko4Radarparet Hickothepooh og Ernestas

I går var Gazza Boko i favorittsjiktet i kveldens første løp, men kunne ikke gå skoløs som planlagt pga. skybrudd og hard bane, ble skjev og feilet fra seg en fin premie på oppløpet. Det samme gjelder Calypso H., som nok en gang reiste avgårde i feil gangart. Blir alt for stri, den godeste Calypso, nå traver han som ei klokke og er sterk som bare det, men er en kruttønne uten like og det skal ikke mye til før han hiver seg i galopp. Hickothepooh hadde kun Reveler foran seg i mål i V76 finalen, sistnevnte var rett og slett for god, men Hicko gikk et flott løp til 2. på fine 11,8.

Vi trener på! 🙂