KissAnjaJeanett

Akiassassweetaswine, Anja og Jeanett, – med all grunn til å smile! 😉

Flott innsats av “Kiss” på Biri

Orlando Vici-datteren Akissassweetaswine har levert sterke prestasjoner på løpende bånd, 8 starter så langt i karrieren har gitt 7 pallplasser, og på fredag fikk hun endelig en velfortjent seier! 🙂 Den ble tatt på en overbevisende måte, tet fra start til mål og med tørt krutt på lager. En veldig flott gest var det også av eirne Anje og Geir, som donerte bort 10% av premien til Kreftsaken! 🙂
Ellers på Biri ble Mr. Classic nr. 5 i det samme løpet som Kiss etter en bra avsltning, samme plassering fikk også Spirit Yankee, som var tung i kroppen, mens Powerbydream gikk bra til 4. i karrierns andre start.

PowerbydreamPowerbydream, her i hjemlige omgivelser sammen med Karina.

I Bergen på lørdag hadde vi kun Norse Ideal til start, men han fant seg dessverre ikke helt til rette på reisefot. Drakk nesten ingenting, ikke så mye som en slurk vann ville han innta fra lørdag morgen… Var med på en tøff innledning men ga seg uvant mye i sluttfasen. Som kjent, -“uten mat og drikke”.. ovs. Vi melder på en bane innen dagsreiseradius neste gang! 🙂

Laber dag på Bjerke

Vi hadde tre hester til start på Bjerke i dag, nemlig Enjoythefuture S.C., Calypso H. og Emma Buitenzorg. Enjoy kjørte for tet, ble hengende i sporene, og feilet ulykksalig nok da Hop tok i ham for å bremse opp innta lederryggen. Dermed ble det heidundrende galpp og dg i boka.. Synd, for Enjoy var favoritt i løpet og  fungerte meget bra i dag, bare å bla i bulletinen igjen! 🙂 Calypso H. ble det helt feil for, drøye spor og dødens, endte utenfor premierekka. Emma Buitenzorg har vært veldig flink den siste tiden, men i dag var hun rett og slett under pari, vet. sjekk neste post på programmet.
EnjoythefutureBiriLise-Marie med gromgutten sin, som garantert kommer sterkere tilbake! 🙂