marie og Clint

Clint Classic + Marie = veldig bra match! 🙂

Clinter’n fortsetter å imponere!

Fire hester til start på Bjerke i går, nemlig Laylock Classic, Ewald F. Boko, Hickothepooh og Clint Classic. Laylock Classic debuterte i går, og det som favoritt, men det endte med galopp i kamp om teten innledningsvis. Fant travet og lå bakerst i feltet, avslutte bra til 5. plass. Ewald F. Boko måtte jobbe på i dødens, men ga seg fullstendig på siste langside, syk. Hickothepooh stod vanskelig til i spor 8, ble bakket og kunne ikke hente noe i en rask avslutning. Clint Classic leverer stadig sterke prestasjoner, i går fikk han et perfekt løp i annet par utvendig av Kristian, og avsluttet sterkt til seier. Gratulasjoner sendes til Even og Hege, igjen! 🙂

Fender Boko og Polymeles Face med fine innsatser på Momarken

Vi hadde to hester til start på Momarken på mandag, nemlig Fender Boko og Polymeles Face, som stilte til start i det samme løpet. Fender Boko ble hengende i dødens en runde, men holdt fart og stil oppe på flott vis og kjempet om seieren helt inn, ble nr. 2 i en tett finish. Polymeles Face satt i de bakre rekker og avsluttet bra til 4. plass.

Fender Boko (4)Fender Boko,  en staselig herremann, som også kan flytte på beina! 🙂