laser tile i finstas
Laser Tile imponerte, to andre mye betrodde galopperte

Fire hester til start på Bjerke i går, førstemann ut var betrodde Mr. Classic. Han trivdes ikke på den harde banen, og feilet seg vekk runden igjen. Bork Odina var ute i tøft lag, men manglet også den siste poletten for dagen, fikk med seg siste premien hjem. Laser Tile har levert flere fine innsatser, og i går kronet han fremgangene med flott seier på Bjerke. Som sin mor Vicky Diablo er heller ikke Laser Tile tidlig utviklet, men nå begynner det å løsne for alvor. Vi var meget godt fornøyd med innsatsen til Laser’n, som måtte jobbe på i dødens deler av løpet. Gratulasjoner sendes eier Jan Petter Sissener! 🙂

I kveldens siste løp var Walkabout Classic favoritt i sitt debutløp etter et tiltalende prøveløp, men han ble rett og slett for ivrig fra start og feilet seg bort. Bedre lykke neste gang! 🙂

laser tile vilde

Par i hjerter, Laser Tile og hans dyktige oppasser Vilde. Her har hun vært på harrytur til Sverige, og hva kom hun hjem med? Jo nytt dekken til gullgutten sin!