Polymeles Face9

Polymeles Face på stallgangen hjemme. Mye personlighet i denne karen her!

Polymeles Face, alias “Lille Ludde” og Spirit Yankee innledet uka med pallplasser

Sparsomt med oppdateringer her den siste tiden, det har sin forklaring i klassetur med Hvite Busser til Polen og Tyskland, men nå er vi tilbake på nett igjen! 🙂

Hittil denne uka har vi hatt noen hester til start på mandag, mandag startet Gazza Boko og Polymeles Face på Bjerke. Gazza feilet i utgangen av første sving, mens Polymeles Face stod for en flott innsats til 2. plass. Moro med “lille Ludde” som vi kaller ham, han hadde en relativt utagerende adferd og gikk med brekket på som hingst, som vallak har han definitivt fått skjerpet konkurranseinstinkt og er ikke så opptatt av alt mulig annet (les: damer).

På Drammen samme kveld var Standing Ovation og Stormbringer ute i det samme løpet, hvor Standing feilet på siste bortre og til alt overmål dro med seg Stormbringer bakover… Stormbringer leverte uansett en sterk avslutning til 5. plass. Spirit Yankee var ute over  2500 meter, og leverte et fint løp til 3. plass, gjør jevne, fine løp, den godeste Spirit, til eier Maries store glede. 🙂

 

spiritognashville

Marie med sine kjære Yankee’er, henholdsvis Spirit og Nashville.

 

krakow

Skoletur med Hvite Busser med besøk i konsentrasjonsleirer, saltgruvene i Krakow og Berlin stod på agendaen i forrige uke. En tur med mange sterke inntrykk, som bør være obligatorisk for alle ungdomsskoler. Her fra torget i Krakow, hvor vi støtte på en armada av staselige hesteskysser, gledelig nok var hestene blanke, velfødde og godt skodd, noe som dessverre ikke alltid er en selvfølge for “turisthester”.