RiordanogKristian

Riordan Kronos hadde ikke vunnet løp siden mai måned, derfor ekstra gledelig at han er tilbake i seiersmodus..!

Oppsummering de siste dagers begivenheter, med flinke hester i aksjon!

På Jarlsberg fredag hadde vi tre hester til start, nemlig Riordan Kronos og Stormbringer G.R., som var ute i det samme løpet. Det kunne nesten ikke gått bedre, Riordan tok en etterlengtet seier og Stormbringer satt fast til 3. med tørt krutt på lager.

Riordan og Storm

En fin kveld på travbanen, var Marie og Lise Marie skjønt enige om! Marie har et godt tak i Riordan, mens Lise-Marie passer på sin øyensten Stormbringer G.R.

Hickothepooh sterk 2’er på Bjerke

Hickothepooh var spilt til favoritt på Bjerke i kveld, og selv om det ikke ble seier stod han for en kruttsterk prestasjon til 2. på fine 14,0. Åpningen var i tøffeste laget, 10,7 første 500 og 11,7 første 1000 satt nok i beina til slutt, og han ble spurtet ned kort før mål. Ernestas gullklump får allikevel honnør for innsatsen, han holdt mesterlig helt inn tross veldig tøff åpning. Stallkompis Standing Ovation holdt koken fint innvendig til 5. plass.

Hickothepoohshines

Hickothepooh stelles og shines før avgang til Bjerkebanen. Boooring, synes Hicko..! 🙂