gukko raw og cecilie

Gukko Raw og oppasser Cecilie klar for avgang til Jarlsberg. Det kunne ikke gått bedre..! 🙂

Amorone Classic til topps i DNT’s unghestserieløp, Gukko Raw heroisk fra dødens

Fredag hadde vi tre hester til start på Jarlsberg, nemlig Akissassweetaswine, Amarone Classic og Gukko Raw. Akissassweetaswine var ut i tøft lag, gikk ny rek. men var ikke helt på topp for dagen, ble nr. 5.
Amarone Classic er en storvokst frøken, som har trengt litt tid på seg. Nå begynner hun virkelig å slå ut i full blomst, fredag tok hun en flott seier i DNT’s unghestserieløp verdt 40.000,- Gratulasjoner sende eierne Geir og Trond i Stall Grini! 🙂 Vår tredje starthest for dagen var Gukko Raw, og han fortjener virkelig honnør for innsatsen. Tross dødens full vei fightet han som en løve helt inn, og vant med et halvt hode. Gratulasjoner til eier Jan-Erik! 🙂
Felles for Amarone og Gukko Raw er at de går i Tronds trykkvogntreningsopplegg i den nye treningsløypa vår. Her får de virkelig jobbe for maten, og blir ordentlig sterke og gjennomtrent.

amaronsepos

Amarone Classic og oppasser Martine. Martine sørger for at “Røde Fare” holder nerver og temperament i sjakk. Ikke alltid en enkel oppgave..! 🙂

 

amarone trond og trond

To fornøyde blad Trond, henholdsvis eier Rennemo og Anderssen, sammen med Amarone etter at seieren var vel i havn.

Laser Tile til topps på Biri

Laser Tile og VIlde (2)

Laser Tile med oppasser Vilde før avgang til Biri. Vilde smilte enda bredere etter løpet..! 🙂

Vi hadde flere hester til start på Biri, hvor Quite Cool Classic var førstemann ut. Hun var tilbake etter løpspause, og leverte en fin innsats til 3. plass. I dagens tredje løp hadde vi hele tre hester til start, nemlig Knight Classic, Polymeles Face og Laser Tile. Knight Classic lå i de bakre rekker, var ikke på topp for dagen og endte utenfor premielisten. Polymeles Face fikk et fint løp i annet par utvendig, avsluttet forrykende til 3. plass. Laser Tile stakk til tet og styrte siden begivenhetene helt hjem. Hans andre strake seier, vi gratulerer eier Jan Petter Sissener! 🙂
Royaldoodle ble sjenert og feilet seg bort, synd, for han fungerte ellers meget bra. Riordan Kronos  prøvde seg i eliteløpet, satt i tredje innvendig og ble dratt bakover, gikk på det jevne og kunne ikke hente metere i en rask avslutning.

Quite Cool Classic shinet

Quite Cool Classic shinet og klar for Biri, hvor hun leverte en fin innsats til bronse.

Polymeles Face9

Polymeles Face, alias Lille Ludde, spurtet forrykende til 3. på Biri. Flink gutt! 🙂