lakeside med katt

Lakeside Cassie hjemme på stallgangen, med ekstrapassasjer…! 🙂

Fin kveld på Biri, seier til Cassie, 2. til Polymeles Face og 3. til Fender Boko

Lakeside Cassie er en storvokst dame som har trengt tid på seg for å bli klar, men endelig begynner hun nå å vise litt av det vi håper og tror det bor i henne. Fredag stakk hun rett til tet, og styrte siden begivenhetene helt hjem. Hun gjorde det veldig spennende ved å vinne på foto, får + i margen for måten hun holdt fart og stil oppe tross tøff åpning. Gratulasjoner sendes eierne Gitte og Trond! 🙂
Fender Boko og Polymeles Face var ute i det samme løpet på Biri fredag, Fender satt fast innvendig til 3., mens Polymeles spurtet flott til 2. plass bak storfavoritten Rainbow Bonanza. Vi var meget godt fornøyd med innsatsen til begge gutta! 🙂
Luckpenny Classic var ute i 3-årsløpet, men var under pari og endte utenfor premierekka.

Fender Boko (4)

Flinke Fender Boko i “penstasen”

 

Polymeles Face og Lise Marie

Polymeles Face og Lise Marie

Oppsummering av resten av uka

Mandag fikk Kicking Classic med seg den siste premien hjem, fungerte fint men trengte løp etter pausen. Mr. Classic gikk greit til 5., mens Walmart var hissig og feilet seg bort bak bilen. Ingen jubeldag akkurat…

Onsdag satt Norse Ideal bom fast til 5 med tørt krutt på lager. Samme plassering ble det på Gukko Raw, satt langt bak og avsluttet forrykende men fikk for langt frem. Powerbydream feilet seg bort, mens Muscles Classic ble nr. 6, trengte løpet etter pause.

Så nær, så nær for Stormbringer G.R.!
stormbringerlisemars             Stormbringer G.R. og Lise-Marie, radarpar med god kjemi som har hatt mye moro sammen 🙂

Torsdag startet Stormbringer G.R. på Drammen, sen åpning og avsluttet forrykende, rakk akkurat ikke frem i tide men noterte lik tid som vinneren i mål. Bekreftet sin fine form, og den noe spesielle herremannen som liker å bestemme en god del selv vil nok bite godt fra seg i løpsbanen fremover. 🙂