Laser Tile Vilde Bjerke

Laser Tile fortsetter seiersmarsjen, Quite Cool Classic meget gledelig 2’er

På Bjerke lørdag åpnet dagen på beste vis for vår del med Laser Tile, var litt for stri for dagen og pullet bort krefter på det, men holdt flott inn til knepen seier. I hoppeløpet hadde vi Amarone Classic og Quite Cool Classic til start, dessverre ble Amarone alt for hissig og feilet seg bort, mens Quite Cool Classic leverte en strålende innsats til 2. plass. Hun var kun rangert som et 9. valg i spillet, så 2. plass i dette laget var meget gledelig. 🙂
Clint Classic var blant favorittene i Klass I løpet, fikk en drøy siste sving og måtte bruke speeden litt tidlig, holdt koken bra men måtte ta til takke med 6. plass.
Riordan Kronos var knalltøft ute i Sølvdivisjonen, sistevalg i spillet men fikk med seg 7. plassen hjem. Forutsetningene tatt i betraktning må han få godkjent for innsatsen, fin gjennomkjøring før start på Jarlsberg på lørdag. 🙂

laser Tile Vilde Bjerke2

En storfornøyd oppasser Vilde poserer med gromgutten med velfortjente blomster etter at seieren var vel i havn. Gratulasjoner sendes eier Jan Petter Sissener! 🙂

 

Quite Cool Classic shinet

Quite Cool Classic leverte et flott løp til 2. på Bjerke lørdag. Her poserer den vakre frøkna shinet og klar til dyst! 🙂