kicking classicjeanett

 

Kiking Classic knallet til med 12,7 (!!)

Kicking Classic var virkelig i storslag på Bjerke, og tro til med ny rekord på 12,7. I det samme løpet ble Crunch Classic solid 3’er, mens Thai Voyager avsluttet meget bra til 4. plass fra sin plass langt bak i feltet. Bianca Va Bene var også positiv, stengt, pigg i mål som nr. 5. Rosanna K.G. var veldig pigg innledningsvis, men stummet til slutt til 6. plass.

På Bjerke mandag fikk Solitario Jet med seg den siste premien. Onsdag feilet Royaldoodle seg vekk og fikk dg i boka, mens Luxury Tile fikk et alt for tøft løpsopplegg med 7,4 åpning og 13,2 første 1000, nr. 6. Bork Odina feilet, fant beina igjen og gikk et fint løp til 6 etter pausen.

kicking målfotobjerke

Fin 2. plass til Siljes nye gromgutt

siljegulrot

Kira liker også gulrøtter, i hvert fall når det er hester til stede…! 🙂 Mor Silje må passe på å ikke gjøre forskjell…! 🙂

Møkkadag på Jarlsberg, Laylock lyst opp

I går hadde vi en skikkelig laber dag på Jarlsberg. Norse Ideal og Janske var tøft ute, endte utenfor premierekka. En helpigg Mr. Classic satt bom fast til 5., Knight Classic fikk med seg den siste premien i langløpet, mens Uendy Z.S. gikk bra til 5. i det samme løpet. Walmart og Walkabout feilet seg bort og fikk bokstaver i raden, mens Laylock Classic stakk til tet og holdt unna i det lengste, spurtslått på de siste metrene men vi var uansett godt fornøyd med sølv i hans livs andre start.