Callias Va Bene seier Bjerke

Callias Va Bene vel hjemme med Bjerkeseier i bagasjen, flankert av oppasser Cecilie og Kristian. Gratulasjoner sendes eier Bernt Johannsessen! 🙂

Ukesoppsummering- så langt…!

For å ta det siste først, nemlig Biri i går kveld.  Mr. Classic skuffet, holdt ikke helt inn på 2600 m og endte utenfor premierekka. Akissassweetaswine var blant favorittene i løpet, varmet flott men feilet seg dessverre bort. Ergelig, men det får vi ta på uturskontoen, og satse på rett gangart neste gang. Thai Voyager var ute i monté, fungerte veldig fint, men satt stengt til 6. I kveldens siste løp hadde vi tre hester til start, Nashville Yankee var under pari, Laylock Classic gikk seg trøtt i dødens, fikk med seg premie, mens debutanten Masserati G.T. leverte en meget sterk innsats, ledet i det lengste og ble nr. 2 etter en rask avslutning hvor duellantene dro fra feltet med solid margin. Vi gleder oss til fortsettelsen med denne flotte damen..! :

Masserati

Masserati G.T., leverte en meget solid debut på Biri i går. Mer moro i vente! 🙂

Fin onsdagskveld på Bjerke

På Bjerke onsdag fikk samtlige stallhester + i boka for innsatsen. Førstemann ut var Lakeside Cassie, hun var i favorittsjiktet men fikk en blytung oppgave i dødens, hodt koken bra til 4. plass på ny rek. Luxury Tile og Nogara var ute i hoppeløpet, Nogara som stod vondt til i spor 12 satt bak i feltet og fungerte mye bedre etter pause og behandling, mens Luxury Tile satt i ledderryggen med krefter spart og var god 2’er. Alpha Credit R.R. fungerte også meget bra etter nesten 2 mndr. løpspause til 3. plass. Går nok frem med løp i kroppen, og bør gå en fin høst og vintersesong i møte.

Det var alt så langt, vi krysser fingrene for våre 4-beinte håp på Jarlsberg i dag og ønsker dere en god helg! 🙂

 

Luxury og Sven

Luxury Tile og oppasser Sven, -da det var noen grader varmere..:)

 

Alpha credit og trond

Staselig Alpha Credit R.R., her med Trond i vogna på mandagens treningtur, leverte et solid løp til 3.