Hicko og Lise og shakira

Hickotehpooh imponerte stort på Åby torsdag, da han vant med solid margin. Her i hjemlige omgivelser med Lise Marie og hjelpetrener Shakira.

Hyggelig Jarlsbergkveld med tre av fire på pallen

På Jarlsberg fredag leverte hestene fine innsatser på løpende bånde. Spirit Yankee lå sist i feltet ut i oppløp, spurtet formidabelt og fikk så viiidt nesa foran over mål! 🙂 Crunch Classic og Thai Voyager var ute i det samme løpet, begge fast til midt på oppløpet hvor Thai Voyager dessverre feile da han ble dratt brått utover, mens Crunch spurtet strålende til 3. plass. Kveldens siste starthest var Laylock Classic, som ledet i det lengste og ble slått på foto, strålende innsats og solid rekordforbedring for Laylocks del.

Spirit på stallg

Spirit Yankee hjemme på stallgangen, klar til dyst!

crunch og vilde

Crunch Classic klargjøres for løp, oppasser Vilde legger siste hånd på verket før avgang! 🙂

siljegulrot

Tre gode venner, Laylcok Classic, oppasser Silje og Kira (sistnevnte blir plutselig veldig glad i gulrøtter når det er hester til stede…! 😉

Quite Cool Classic til topps på Biri

På Biri fredag ble det trafikkproblemer og fastsitting på Polymeles Face og Norse Ideal, sistnevnte fikk med seg premie, samt og dundrende startgalopp og dg på Nogara. Quite Cool Classic var ute over velvoksne 2600 meter og gikk et flott løp til seier, mens også Uendy Z.S. får stort + i boka for innsatsen til 2. plass.

Quite Cool Classic hode

Quite Cool Classic med oppasser Sven, som virkelig får frem det beste i denne noe spesielle frøkna! 🙂

Uendyzs

Uendy Z.S. og oppasser Cecilie klar for treningstur hjemme på gården.

Riordan flink 2’er på Forus

Han var blandt sistevalgene i spillet, men Riordan gjorde dystre spådommer til skamme og leverte et flott løp til 2. plass på Forus på lørdag. Han er desidert best uten sko, og profiterer derfor på sommerbaner den godeste Riordan, da er Forus en bane som passer ham meget bra.

RiordanogKristian

Clinter’n med fin 2. plass på Bjerke

På Bjerke onsdag ble det dessverre galopp for Masserati G.T., hun ble rett og slett for hissig innledningsvis. Enjoythefutre satt bom fast, mens Fender Boko ikke var syk for dagen, gikk ikke ned i puls/resp. etter løpet og fikk en tur til veterinæren. Clint Classic leverte nok en gang et flott løp, ble nr. 2 på 13,0.
Alpha Credit R.R. var også meget positiv, kjempet på til 3 fra dødens og holdt fart og stil oppe helt inn.

Clint Classichegeogeven

Eierne Hege og Even har hatt mye moro med Clinter’n i år, her etter seier på Biri tidligere i sommer, godt understøttet av oppasser Marie.

 

Alpha credit og trond

Alpha Credit R.R., her klar for treningstur med Trond, fikk en tøff oppgave men tok en sterk 3. plass på Bjerke onsdag. I fin utvikling nå, den staselige Credit Winner sønnen.

Hickothepooh – Stall Sørlies gullgutt til topps på Åby

Hickothepooh tok sin andre strake på Åby, og var rett og slett helt rå for dagen. Her har Ernestas og Lise Marie gjort en kjempejobb, og ekstra moro er det siden Hikco har hatt sin dose med “stang ut” tidligere i karrieren.

Hickothepoohshines

Ernestas med gullgutten sin, Hickothepooh (det skulle for øvrig nesten vært tatt opp på bånd når Trond ringte og meldte ham til Åby.. Hicko vad da ??) 🙂