mr. xf may og trond

Takk for fantastisk innsats, Mister’n! Her etter seier i Steinlagers Æresløp

Mr. X.F. Royal legger løpsskoene på hylla, et riktig eventyr har det vært!

Mr. X.F. Royal har fyllt 10 år, og går nå velfortjent over i pensjonistenes rekker. Han leverte et flott løp i Sverige i mars til 2. plass, men i sine siste stater har han ikke vist samme løpsglede som tidligere. Hedershesten Mr. X.F. Royal får nå nyte tilværelsen, det blir sommerbeite når gresset grønnes, og deretter en tilværelse som kosehest har eier May og familie planlagt, og det har han fortjent til fulle! 🙂

Mr. X.F. Royals merittliste er lang, høyest rager nok seieren i NM, men også Steinlagers Æresløp på Momarken går inn i historiebøkene. Mr. X.F. Royal stod også på startsterken i Oslo Grand Prix, han har vunnet Shan Rags Æresløp på Leangen samt en rekke V75 løp rundt om i Norges land. En fantastisk traver, med et fighterhjerte av gull, og en stor personlighet.

Minnen sammen med Mr. X.F. Royal, May og familien Grønvold er mange, han vil alltid ha en spesiell plass hos alle oss som har vært så heldige å få være en del av eventyret, vi er evig takknemlige!

Mister X.F. Royals fantastiske fasit lyder på 114 starter,  26 seiere,  25 annen- 12 tredje, rek. 09,9 og  kr. 3.262.019 innkjørt 🙂

 

Mr XF Royal

Mister’n klar til dyst!

Mr X.F. RoyalSteinlagersløp (5)

Odd, Gøril og Siv etter at Mr. X.F. Royal ble nr. 2 i Steinlagers Æresløp i 2015, løpet han gikk til topps i året før. Siv, som står til høyre, har vært med som 2. oppasser på Mister’n de siste årene, hun steller og stuller og rir på koseturer på den nyblivne pensjonisten, -noe begge stortrives med! 🙂

Mr X.F. RoyalSteinlagersløp (1)

Fordi du fortjener det! 😉

Mr. X.F. Royal gikk kanskje et av karrierens beste løp på Axevalla tirsdag, hvor det ble dobbelt norsk til B.B.S Sugarlight og Mister'n.

Mr. X.F. Royal gikk kanskje et av karrierens beste løp på Axevalla tirsdag, hvor det ble dobbelt norsk til B.B.S Sugarlight og Mister’n.

Mimrebilde fra minneboka.. 🙂

mr xf may

Ekte kjærlighet! May og Mister’n har litt kvalitetstid sammen etter et løp.:)

 

Mr. X.F. Royal var strålende opplagt og tok en klar seier i Norgesmesterskapet, herlige Mister'n leverte når det gjaldt som mest!

Mer fra minneboka! Mr. X.F. Royal var strålende opplagt og tok en klar seier i Norgesmesterskapet, herlige Mister’n leverte når det gjaldt som mest!

 

Gutta på treningstur i Grosbois skogen, Yarrah fører an foran Mr. X.F. Royal. Neste uke er begge gutta klare til dyst igjen, Mr. X.F. Royal på Vincennes på torsdag, Yarrah Boko i Prix de France på samme bane på søndag. Vi ønsker begge to lykke til! (Foto: Eirik Stenhaug)

Gutta på treningstur i Grosbois skogen, Yarrah fører an foran Mr. X.F. Royal.

Mr. X.F. Royal

Oppasser Karina har gjort en fantastisk jobb med Mr. X.F. Royal. Her varmer duoen foran Steinlagers Æresløp på Momarken.

MrXFhøstbilde

May og Mister’n på tur i Ådalsskogen

 

Obi og Mister F.X. Royal

Mister’n (til høyre) slik han så ut når han skulle ut og starte, luktet ikke hest engang! 🙂

Etter en periode preget av helsetrøbbel var Mr. X.F. Royal tilbake på imponerende vis på Bjerke på onsdag. Velfortjente blomster til eier May, som gledet seg over å se sin øyensten tilbake i slag.

Mer fra minneboka, det ble mye blomster på May opp igjennom..! 🙂 “Etter en periode preget av helsetrøbbel var Mr. X.F. Royal tilbake på imponerende vis på Bjerke på onsdag. Velfortjente blomster til eier May, som gledet seg over å se sin øyensten tilbake i slag.”

 

misternogmay

Kvaltetstid på tunet med May, tør vi tippe på hvor mange kg gulrøtter det har blitt opp igjennom…? 🙂