MrXFbanerek

Påsken betyr påsketrav på Klosterskogen, og strålende vær og masse folk på tråkka dannet en perfekt ramme rundt en travsportslig flott dag. Årets utgave av Klosterskogen Grand Prix ble vunnet av Oasis Bi foran Classic Grand Crue, Mr. X.F. Royal ble best av de norske med en flott 3. plass, og prikken over i’en: Banerekord på Klosterskogen for norskfødte, 1,13,4-2100m !! Thai Broadway var ikke mye bak i mål, han fikk notert samme tiden som stallkompisen, og gikk også et meget sterkt løp til 4. plass.

Zeema Zamar (3)

Zeema Zamar er en staselig frøken som vi tror vil bite godt fra seg i løpsbanen fremover, så nær, så nær seier på Kloster lørdag. Her i fancy tørketeppe sammen med Lise Marie.

Lørdag hadde vi også Zeema Zamar til start på Klosterskogen, hun gikk et flott løp til 2. plass, hentet metere hele veien og var ikke langt unna seieren. Dumdummaid ble det dessverre galopp for. Fredag ble Overtime Frecel nr. 4, mens Timely Fashion dessverre feilet grovt innledningsvis, positiv etter galoppen var kusk Kristians vurdering. Riverlands Mr. Hitman tok en fin 2. plass etter en sterk spurt og hadde full fart og tørt krutt ved målgang.

Torsdag startet Riordan Kronos på Momarken, var favoritt i løpet og det så ut til å gå veien inntil han hev seg i galopp ved utgangen av den siste svingen.