OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Polar Rocky tok en flott seier på Bjerke torsdag, og fortsetter sin fine utvikling. Her foreviget med oppasser Lise-Marie for et par uker siden, vi satser på at det ikke blir flere snø-bilder på en stund nå..!

Fredag, og full fart på gården med trening av hest, stort sett alle skal ut og strekke på beina før helgen setter inn. Vi kan se tilbake på noen fine dager for stallehestene, her er en kort oppsummering på de siste dagers begivenheter:

I går startet Calvin Classic og Royaldoodle i det samme løpet på Bjerke. Royaldoodle fra spor 12 ble bakket sist og fikk et løp i de bakre rekker, avsluttet fint til 5. og er på gang nå. Calvin Classic stakk til tet og slapp, satt i lederryggen i det lengste og spurtet inn til fin 2. plass da åpningen kom. Polar Rocky fikk et nydelig løp av Kristian, rundet til tet ut mot oppløpet og stod på fint til seier. Gratulasjoner sendes til eier Anita Kringlethaugen, som manet gullgutten sin foran tv-skjermen! 🙂

Onsdag hadde vi Hand Hall, Hades Håleryd og Standing Ovation til start på Bjerke. Hand Hall ble hissig etter tre omstarter, feilet grovt i første sving men hentet feltet og fungerte fint i etterkant. Hades var igjen utstyrt med Eirik Høitomt i sulkyen, og tok en flott seier på fine 15,3 full vei. Vi må nok en gang berømme hans kusking av Hades, som han har et helt spesielt grep på. Som Trond poengterte: 9 av 10 kusker hadde nok kjørt i galopp med Hades, som er meget god men veldig krevende herremann å kjøre. Dette er en hest vi har store forventninger til fremover, han tok i går sin seier nr. 8 på 15 starter for oss, vi gleder oss til fortsettelsen med denne flotte hesten. Standing Ovation var også ute på Bjerke onsdag, men endte utenfor premierekka.

Tirsdag hadde vi kun en starthest på Momarken, nemlig Scarlett Gede, som ble nr. 4 i en jevn finish.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hades Håleryd stod for en flott prestasjon da han gikk til topps på Bjerke på onsdag med Eirik Høitomt i sulkyen. Her hjemme i stallen sammen med oppasser Lise-Marie.