OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3-årige Gukko Raw, her på treningstur med “mor” Karina i hjemlige omgivelser.

Gukko Raw

Slik så det ut ved målgang på onsdag, Yankee Cat slo seg foran på de siste metrene men Gukko Raw kjempet helhjertet helt inn.

Få starthester så langt denne uka, kun Gukko Raw og Marilyn Classic som begge debuterte i samme løp på onsdag. Marilyn feilet innledningsvis, gikk greit etterpå til siste premien. Gukko Raw stakk til tet, og ledet løpet i det lengste. Nedover oppløpet munnet det hele ut i en duell mellom Gukko Raw og Yankee Cat, disse stakk unna feltet med solid margin. Yankee Cat slo kloa i Gukko Raw rett før mål, men vi er meget godt fornøyd med Orlando Vici sønnen, siste 500 i debutløpet gikk unna på radige 15,6. Gukko Raw eies av Yarrah-Boko eier Jan-Erik Andersen.

Ellers hadde vi Zolan Omh, Lakeside Cassie og I.D. Misslyonessdotcom ute i mønstringsløp, alle fungerte meget bra og gjennomførte sine løp på fint vis. To hester gikk fine prøveløp, nemlig Victoria Cheyenne og Callias Va Bene.

Og det var, alle som har vært på farten fra stallen med nummerskilt på ryggen hittil denne uka. 🙂