Selmas Classic til topps, sølv til Good’s Of Norway og Penny Lane Classic

//Selmas Classic til topps, sølv til Good’s Of Norway og Penny Lane Classic
Selma's Classic

Selmas Classic er ingen pålitelig herremann, men når han holder seg i rett gangart er han ikke lett å skubbe seg på. På Biri fredag oppførte han seg riktig så bra, og tok en fin seier! 🙂

Fin kveld på Biri på fredag, selv om ikke innledningen gikk helt etter planen… Secret Player var favoritt i sitt løp, men hadde nærkontakt med stallkompis Norse Ideal i starten med det resultat at begge feilet seg bort… artig..!! Secret Player fungerte meget bra etter galoppen og hentet siste premien, mens Norse ende utenfor premielisten. Penny Lane Classic debuterte med en flott 2. plass, etter en meget rask siste 500.
Goods Of Norway var også ute og teste Derbydistansen, fikk fint løp i rygg på Heartbreaker V.S. og tok en fin 2. plass. Darcy Classic var ute i det samme løpet, ble nr. 5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good’s Of Norway og Hades Håleryd før avreise Biri på fredag. Flotte karer! Goods var tilbake i slag og tok en fin 2. plass med tørt krutt på tanken, mens Hades fikk et alt for tøft løpsopplegg til å kunne hevde seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penny Lane Classic, Trond, Sarah og en sjalu Lea..! 🙂 Penny Lane har vært sent utviklet og har vokst seg stor som et hus, men  hun har nok vært verdt å vente på. Meget tiltalende debut  til sølv på Biri fredag!

Lørdag var Laugh At My Face til start på Momarken, hun var ikke på topp for dagen, men kommer sterkere tilbake.

2017-12-18T19:52:43+00:00 19. august 2015|