OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Voyager fikk en fin 2. plass på Drammen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karina og Voyager før avgang Drammen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mr. X.F. Royal stod for en fin innsats til 3. på Bjerke onsdag. Moro å ha ham tilbake i løpsbanen igjen!

Oppsummering siden sist!

Lørdag startet Nozler på Leangen, havnet sist innledningsvis men avsluttet bra til 5. plass.
Søndag statet Thai Voyager, Riordan Kronos og Overtime Frecel på Drammen. Riordan Kronos havnet i tredje par innvendig og satt bom fast, Thai Voyager hadde lederrygg hele veien og ble nr. 2. Overtime leverer stadig fine innsatser, møtte skjerpet motstand nå men gikk bra til 4. og utvikler seg fint.

På Bjerke onsdag ble Christopher Boko nr. 6, litt tung i kroppen etter pause men fungerte fint. Airstrike One satt fast innvendig, fikk åpning oppunder mål men alt for sent til å få med løpsutfallet å gjøre, taktet fint om og hadde full fart og tørt krutt på lager i mål. Mr. X.F. Royal ble det helt feil for etter alt for tøff åpning i NM, onsdag var han tilbake i fint slag, dro opp angrepet mot siste sving og fullførte bra til 3.

I går på Bjerke hadde vi kun Spicy Dream til start, det resulterte i hjulhekt i siste sving…