OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gukko Raw og oppasser Karina klar til avgang til Bjerke i går. Det gikk riktig så bra!

Sølv til Gukko Raw, bronse til Zola G.T.

På Bjerke i går hadde vi Airstrike One, Scarlett Gede, Gukko Raw og Zola G.T. til start. Airstrike One ble overflydd fra start, og havnet i 3, etterhvert 4. par innvendig. Her satt han bom fast, Kristian prøvde å lirke ham ut ved inngangen til oppløpet, men kom ingen vei. Airstrike fikk med seg siste premien,fungerer fint og virker å være på gang nå. Scarlett Gede feilet seg dessverre vekk, synd, for formen er det ingenting å si på.

I kveldens siste løp starter de to fine 3-åringene Zola G.T. og Gukko Raw. Zola G.T. ble hengende i dødens, og fightet meget bra helt inn til 3. plass, Gukko Raw satt i de bakre rekker, rundet konkurrenter i stor stil og rakk frem til 2. plass, meget sterke innsatser av begge to.

I dag hadde vi Secret Player til start på Bjerke. Han fikk trafikktrøbbel ut i oppløpet, ble nr. fem. Var uansett ikke på topp for dagen, stod og blåste unormalt lenge etter løpet, derfor ble det en svipptur innom veterinær for blodprøver på vei hjem til Ådal igjen.

Zola g.t.

Dette er ei dame Kristian virkelig liker! Zola G.T. kjempet som en løve fra dødens, + i margen for innsatsen i går.