OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fender Boko og Trond klar for treningen en småkjølig dag ..!

 

Super kveld på Bjerke, 2. til Polar Rocky og Standing Ovation og 3. til Mr. X.F. Royal!

En virkelig trivelig kveld ble det for stallen på Bjerke i går kveld. Fender Boko innledet kvelden med overlegen seier, men det var en smule dramatikk med i bildet. I de to første startforsøkene stod nemlig den godeste Fender og hoppet, da den gyldige starten gikk var han kommet på bedre tanker og løste feilfritt.!! Fender var deretter tidlig å finn i tet, hvor han kontrollerte begivenhetene og stakk unna konkurrentene til slutt. Gratulasjoner sendes eier Jan-Erik Andresen! 🙂

Fender målfoto

Fender Boko og Lars Anvar Kolle

Polar Rocky var ute over velvoksen 2600 meter, men det taklet han på flott vis. Kristian innledet løpet i tredje par innvendig, som etterhvert ble til 3. par utvendig, avsluttet meget bra til 2. plass.

Zeema Zamar hadde kjempet om seieren, sa Kristian, som istedenfor måtte konstantere at det ble galopp for Zeema i siste sving. Viste uansett veldig fine takter etter pause.

Mr. X.F. Royal har vi lagt om treningen på, nå får han jobbe i trykkvogna og det virker å ha slått positivt ut. Vi sakser fra Trav24’s referat fra eliteløpet i går:
Frode Hamre proklamerte på forhånd at hans mulighet til å slå den store favoritten B.B.S. Sugarlight var å komme seg foran uten at det koster for mye, også ta i mot. Johan Untersteiner skjønte kanskje lunta og når hesten ikke løste maksimalt bakket han direkte ned i andre utvendig. Vel i tet dempet Frode farten og runden ble passert etter 16.5. Da sendte Untersteiner hesten frem til dødens. Da ble naturligvis farten satt litt opp. Men storfavoritten fikk liksom aldri helt tak i Sejr Gammelsbæk (e.Great Challenger) som holdt ganske så enkelt unna til sikker seier. B.B.S. Sugarlight så veldig rytmisk og fin ut, vi regner med at kretsen rundt hesten var fornøyd med årsdebuten. Han gikk tross alt med sko. Mr. X.F. Royal avsluttet veldig fint til tredje fra tredje utvendig.

Avslutningsvis var Standing Ovation ute og luftet seg i kveldens siste løp, han måtte slite i dødens men fightet flott helt inn og var kun knepent slått til en flott 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Polar Rocky og oppasser Lise Marie klar for løp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torunn og Standing Ovation klar for en tur i skogsløypene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mr.X.F. Royal får jobbe litt når han skal opppover skogsbilveiene i trykkvogn og med Anderssen i vogna..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et til av Fender Boko, her er det full oppshining før avgang til banen..! 🙂

Ellers har vi hatt et par labre dager på Momarken mandag hvor Selmlas Classic forsvant i galopp og Mable Classic trøtnet, og på Bjerke i dag hvor Almost Genius og Marilyn som satt i de bakre rekker ikke klarte å hente noe i en rask avslutning. Bare å plukke ut nye løp og trene på..! 🙂