Darcy Classic

Darcy Classic og oppasser Bente har kjemien i orden… 😉

 

Darcy Classic i toppslag

Det var nesten så vi måtte klype oss i armen i går, Darcy Classic pleier riktignok å levere fine innsatser, men i går var han i uvanlig bra slag! Han stakk til tet fra spor 5, og til tross for en luftig 12-åpning hadde han krefter til å stikke fra feltet i siste sving til overlegen seier. Veldig moro, Darcy er noe bortimot Norges snilleste hest, vi aldri sett ham med ørene bakover og det er rett og slett umulig å ikke bli glad  i ham! 😉

Concrete Muscles startet etter pause, og fungerte nå fint aksjonsmessig. Hun mangler foreløpig løpsrutine og fart, trenger å være med mer for å få dette på plass, men Jaded-datteren er en hoppe Kristian har høye tanker om på sikt.

Ellers har vi hatt en del hester til start i helgen, uten de store resultatene. På Biri fredag ble Creeks Commander nr. 4, litt grønn og i sin egen verden foreløpig, og tar ikke i for fullt enda, men det kommer. Airstrike One ble for pigg og feilet seg bort, mens Trespasser gikk bra til 4. plass. Zola Classic var vi meget godt fornøyd med, hun møtte hester med mer penger på seg, åpnet i knalltøft tempo, og kjente det naturlig nok til slutt, uansett fin innsats. Penny Lane Classic hadde vi tro på, men hun var langt under pari, spyttet ut bittet etter en runde og hyperventilerte i etterkant.. Full vet. sjekk neste.

Lørdag på Jarlsberg var Quite Cool Classic ute mot årgangstoppene, og det ble for tøft for henne. Pyntet på rekorden sin til 16,0. Thai Gucci tok rygg på Explosive Lane, normalt en flott posisjon men på lørdag stoppet sistnevnte og dro også med seg Thai Gucci bak i feltet. Synd, hun gikk glipp av en fremskutt plassering. Hickothepooh, Ernestas stjerne, leverte et fint løp til 4. plass i  DNT’s 4-års løp og viste at han hører hjemme i årgangstoppen.